Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

7 грудня об 11:00 в Українському кризовому медіа центрі (вул. Хрещатик, 2) відбудеться прес-брифінг, присвячений запуску процедури спрощеної реєстрації лікарських засобів. Препарати, що пройшли відповідні реєстраційні процедури із перевіркою якості, безпеки та ефективності в країнах з жорсткими регуляторними вимогами (Швейцарія, Японія, США, Австралія, Канада) і в ЄС на центральному рівні із правом їх реалізації на усій території країн-членів ЄС, в Україні можна буде зареєструвати усього за 17 днів. Подати пакет документів заявники зможуть онлайн.

Впродовж декількох місяців Міністерство охорони здоров`я та Державний експертний центр, у співпраці з бізнес-асоціаціями розробляли підзаконні акти до ухвалених Парламентом змін до Закону України «Про лікарські засоби». 

Нещодавно було опубліковано зміни до підзаконних актів, що вдосконалюють порядок спрощеної реєстрації ліків. Тепер регуляторна база остаточно сформована, а процедура спрощеної реєстрації готова до запуску. 

Що це означає для українського фармацевтичного ринку, які можливості відкриваються для бізнесу та як спрощена реєстрація позначиться на звичайних українцях, – під час прес-брифінгу розкажуть запрошені спікери.

Спікери:

- Уляна Супрун, в.о. міністра охорони здоров’я 
- Тетяна Думенко, директор Державного експертного центру МОЗ 
- Ендрю Гундер, президент Американської торгової палати в Україні (ACC) 
- Томаш Фіала, президент Європейської бізнес асоціації (EBA)
- Олексій Гончарук, голова Офісу ефективного регулювання BRDO 

Вхід за посвідченням журналіста

Детальна інформація: 
(044) 253 69 75
[email protected]