Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Змінились дати складання іспитів для студентів спеціальності “Медицина”

6 червня 2019
4031

Студенти спеціальності “Медицина” в рамках ЄДКІ складатимуть міжнародний іспит з основ медицини 1-3 липня 2019 року, а іспит “КРОК 1” та іноземну мову професійного спрямування - 25 червня.

Перенесення дат іспиту надають можливість оптимізувати графік складання іспитів, і студенти отримують додатковий час, щоби краще підготуватись.

Студенти спеціальності “Медицина” складатимуть іспит 1-3 липня у веб-форматі. Заклади вищої освіти повідомлять студентів, хто з студентів в який день здає міжнародний іспит з основ медицини. Студенти, які навчаються російською мовою, складатимуть іспит 1 липня у письмовому форматі.

Єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) - це  нова атестація профільних знань студентів-медиків, який дозволить комплексно перевірити рівень знань студентів.

Єдиний державний кваліфікаційний іспит впроваджений в рамках Стратегії розвитку медичної освіти. Зміни у медичній освіті є невід’ємною складовою трасформації системи охорони здоров’я в цілому. Стратегія розрахована на 10 років.

Читайте також