Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Завершився прийом документів на посаду голови НСЗУ

23 лютого 2018
3530

Наразі триває перевірка поданих документів. Конкурсний відбір розпочнеться у вівторок, 27 лютого.

Конкурс по посаду очільника НСЗУ складається з кількох етапів: тестування, розв’язання ситуаційних завдань та співбесіда. Кандидати мають довести наявність лідерських навичок, вміння приймати ефективні рішення та налагоджувати партнерську взаємодію. Важливо, щоб голова Служби мав навички управління змінами, організацією та персоналом, публічними фінансами, умів працювати з інформацією і знав законодавство, зокрема — спеціальне законодавство, що пов’язане із завданнями та змістом роботи голови НСЗУ: Закону України «Про Кабінет Міністрів України», Закону України «Про центральні органи виконавчої влади», Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», Бюджетного кодексу України, інших актів законодавства, що регулюють діяльність НСЗУ.

Важливими є і особистісні компетенції майбутнього керівника НСЗУ, зокрема — спрямованість на служіння суспільству, захист національних інтересів, системність, інноваційність та неупередженість. Очікуємо, що голова Служби буде принциповим, системним, рішучим і вимогливим під час прийняття рішень.

Голова НСЗУ керуватиме Службою, реалізовуватиме державну політику у сфері державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення. Він призначатиметься на посаду строком на п’ять років з правом повторного призначення на ще один строк.

Місце, час та дата початку проведення конкурсу — м. Київ, вул. Прорізна, 15, 10 година, 27 лютого 2018 року.

Додаткова інформація з питань проведення конкурсу: Велієва Олеся Валеріївна (256-00-01, e-mail: [email protected]).

Більш детально ознайомитись з вимогами до кандитатів можна за посиланням.

Читайте також