Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Верховна Рада включила урядові законопроекти №6327 та №6329 до порядку денного

6 червня 2017
2804

Сьогодні депутати Верховної Ради України проголосували за включення до порядку денного поточної сесії пацієнтських законопроектів, які запустять медичну реформу в Україні. Парламент нарешті розпочне розгляд реформи охорони здоров’я в Україні. 

Попереду розгляд законопроектів під час засідань парламентських комітетів та голосування. 

Нагадаємо, що Уряд разом із Міністерством охорони здоров’я України та групою експертів розробили законопроекти, що згодом змінять українську медицину та нарешті наблизять її до високих міжнародних стандартів. 

У результаті обговорення урядових законопроектів під час засідання Національної ради реформ та проведення консультацій з народними депутатами ми допрацювали законопроекти, що запускають мeдичну рeформу в Україні. 

Уряд вніс до Верховної Ради оновлені законопроекти №6327 та №6329, які враховують пропозиції, сформульовані за результатами обговорення на засіданні Національної ради реформ 2 червня 2017 року та правки народних депутатів, які обговорили під час засідання робочої групи.

Немає більш важливого питання, ніж питання медичної реформи сьогодні в Україні. Від змін, які ми пропонуємо, залежить майбутнє нашої країни, залежить життя та здоров'я наших дітей та внуків. 

Ми очікуємо, що депутати ухвалять ці законопроекти вже до кінця сесії і ми запустимо процес змін! 

Короткий опис реформи: https://goo.gl/k0xnoZ