Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Вакансії Центру громадського здоров’я МОЗ

24 жовтня 2017
1141

Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров’я шукає керівника регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості, консультанта з лікування регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості, консультанта з програмного моніторингу регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості, консультанта з розробки плану дій щодо впровадження інноваційних послуг з діагностики та лікування ВІЛ.

Конкурс на позицію керівника регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості/Lead of regional CQI MDT

Резюме та інші документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте назву позиції "Керівник регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості/Lead of regional CQI MDT". Телефон для контакту: (044) 281-23-57 (Альона Чумакова) .
Термін подання документів – до 31 жовтня 2017 року, реєстрація документів завершується о 18:00
 

Конкурс на позицію консультанта з лікування регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості/Consultant on treatment of regional CQI MDT

Резюме та інші документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте назву позиції "Консультант з лікування регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості/ Consultant on treatment of regional CQI MDT". Телефон для контакту: (044) 281-23-57 (Альона Чумакова) .
Термін подання документів – до 31 жовтня 2017 року, реєстрація документів завершується о 18:00

 

конкурс на позицію консультанта з програмного моніторингу регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості/Consultant on program monitoring of regional CQI  MDТ

Резюме та інші документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте назву позиції "Консультант з програмного моніторингу регіональної мультидисциплінарної команди (МДК) з безперервного підвищення якості/ Consultant on program monitoring of regional CQI  MDТ". Телефон для контакту: (044) 281-23-57 (Альона Чумакова) .
Термін подання документів – до 31 жовтня 2017 року, реєстрація документів завершується о 18:00

 

Конкурс на позицію консультанта з розробки плану дій щодо впровадження інноваційних послуг з діагностики та лікування ВІЛ / Consultant for development of action plan for implementation of innovative HIV service delivery.
Резюме та інші документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте назву позиції.
Телефон для контакту: (044) 281-23-57 (Альона Чумакова).
Термін подання документів – до 1 листопада 2017 року, реєстрація документів завершується о 18:00

 

Більш детальна інформація – на сайті Центру громадського здоров’я