Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Уряд найближчим часом затвердить зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 9 листопада 2016 р. № 863 «Про запровадження відшкодування вартості лікарських засобів»

16 березня 2017
2749

До уваги власників реєстраційних посвідчень на лікарські засоби або уповноваженими ними в установленому порядку особам (заявникам), що провадять діяльність з обігу лікарських засобів для лікування серцево-судинних захворювань, цукрового діабету ІІ типу, бронхіальної астми, вартість яких підлягає повному або частковому відшкодуванню!

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє, що Урядом найближчим часом будуть затверджені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 9 листопада 2016 р. № 863 «Про запровадження відшкодування вартості лікарських засобів», якими у тому числі, передбачено затвердження Порядку відшкодування вартості лікарських засобів для лікування серцево-судинних захворювань, цукрового діабету ІІ типу, бронхіальної астми та визначення розміру відшкодування вартості таких лікарських засобів (далі – Порядок). 

Згідно з вимогами Порядку власникам реєстраційних посвідчень на лікарські засоби або уповноваженим ними в установленому порядку особам (заявникам), з метою включення лікарських засобів до Реєстру лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню, необхідно буде подавати до МОЗ України заяву, зразок форми якої додається.

Завантажити заяву про включення лікарського засобу до Реєстру лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню