Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Уляна Супрун представила нових заступників

2 вересня 2016
4307

2 вересня в.о. Міністра охорони здоров'я України представила новопризначених заступників: Павла Ковтонюка, Олександра Лінчевського та Оксану Сивак.

Розпорядженнями Кабінету Міністрів України №616-618-р від 31.08.2016 заступниками Міністра охорони здоров'я призначено Павла Ковтонюка та Олександра Лінчевського, заступником Міністра з питань європейської інтеграції Оксану Сивак.

"Реформи у соціальній сфері торкаються кожного українця. Це ті зміни, які можуть подолати внутрішнього ворога та допоможуть перемогти у війні. Ми чекаємо на початок роботи Верховної Ради та плідну співпрацю з народними депутатами. З довірою Президента та роботою Уряду разом ми зможемо подолали багато проблем і будувати сильну Україну", – підкреслила в.о. Міністра.

Павло Ковтонюк – заступник з напрямку реформ

Спеціаліст ВООЗ з питань реформи охорони здоров'я, викладач Школи охорони здоров'я НаУКМА. Працював проектним менеджером з реформи охорони здоров'я при Національній раді реформ. Брав участь у розробці Стратегії реформування охорони здоров'я 2015-2020 рр. та Концепції реформи фінансування охорони здоров'я. Навчався в Школі соціальної роботи та в Школі охорони здоров'я при Національному університеті "Києво-Могилянська академія", вивчав економіку охорони здоров'я на спеціальних програмах ВООЗ та Світового банку.

Олександр Лінчевський – заступник з питань медицини та організації медичної допомоги в АТО

Торакальний хірург за фахом. Працював відповідальним хірургом поєднаної травми Київської міської клінічної лікарні № 17. Асистент кафедри торакальної хірургії та пульмонології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Шупика. Медичний директор ініціативи "Захист Патріотів". Член Європейської спілки торакальних хірургів та Європейської спілки хірургів травми та невідкладної хірургії. Випускник Національного медичного університету імені О. О. Богомольця та Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Шупика.

Оксана Сивак – заступник з питань євроінтеграції

Консультант ВООЗ. Куратор клінічних досліджень у напрямках онкології, кардіології, ревматології, ендокринології. Лікар акушер-гінеколог в Центрі репродуктивного здоров'я Київської міської клінічної лікарні №1. Координатор громадських медичних проектів в організації "Ініціатива Е+". Співавтор закону про реабілітацію та стратегії розвитку національної служби крові. Випускниця Національного медичного університету імені О. Богомольця.