Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Український інститут соціальної і судової психіатрії та наркології прийнятий до Міжнародного консорціуму університетів для зниження потреби в наркотиках

6 серпня 2018
3015

Директор Українського науково-дослідного інституту соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України Ірина Пінчук у якості члена Ради директорів брала участь у третій щорічній конференції Міжнародного Консорціуму Університетів для зниження потреби в наркотиках.

Загалом у конференції взяли участь 85 учасників – представники з 23 країн світу. Включення України до подібної спільноти - важливий крок, який дозволить впроваджувати у нашій країні кращий світовий досвід лікування залежностей.

Щорічна конференція Міжнародного консорціуму університетів для зниження потреби в наркотиках - це глобальний консорціум університетів, який пропонує магістерські та післядипломні навчальні програми, що зосереджують особливу увагу на передачі та адаптації науково обґрунтованих знань щодо запобігання та лікування розладів вживання психоактивних речовин.