Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

У МОЗ провели зустріч із представниками Професійної спілки працівників охорони здоров’я України

16 вересня 2016
1214

15 вересня у Міністерстві охорони здоров’я пройшла зустріч із представниками профспілки працівників охорони здоров’я України.

До зустрічі долучилися представники медичних працівників із різних регіонів України, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун та заступник міністра Павло Ковтонюк. Темою для зустрічі стали зміни, які потрібні для покращення в українській медичній сфері.

“У міністерстві ми бачимо лише малу частину того, що відбувається в регіонах. Натомість профспілки володіють більш конкретною інформацією про проблеми галузі. Дуже важливо співпрацювати та приймати спільні рішення”, — зазначила під час розмови в.о. міністра Уляна Супрун.

Медичні працівники — це фундамент, на якому базується галузь. Тому важливо налагодити комунікацію задля прийняття ефективних рішень та професійного розвитку.

“У нас немає часу довго вивчати особливості системи, тому нам потрібна допомога та досвід тих медичних працівників, які працюють на місцях”, — зазначив заступник міністра Павло Ковтонюк.

Кожен з присутніх мав нагоду порушити питання щодо найбільш болючих проблем у регіонах. Для їх ефективного вирішення міністерство та Профспілка домовилися про подальші зустрічі. Найближча відбудеться з головними лікарями, яких делегує Профспілка.