Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

У Балті приватна медицина співпрацює з держструктурами, в Одесі та на Рівненщині придбали сучасне медобладнання

16 березня 2018
3089

В Одесі придбали систему обігріву дітей з надзвичайно низькою масою тіла, на Рівненщині - наркозно-дихальний апарат для дитячої лікарні і  інтраопераційну рентгенівську систему. На Одещині пільговики отримують стоматологічні послуги в приватних клініках за кошти місцевого бюджету.

 

В Одесі придбали обладнання для немовлят

Одеському міському дитячому лікувально-діагностичному центру ім. Резніка передали систему обігріву дітей з надзвичайно низькою масою тіла (від 500 грамів). Система дозволяє створювати умови, близькі до фізіологічного стану дитини в утробі матері.

Також медикам передали капнограф для розширення функціоналу реанімобіля для новонароджених, придбаного раніше за міською програмою «Здоров’я». Цей прилад дозволить контролювати правильність проведення артеріальної вентиляції легень, яка у новонароджених з надзвичайно низькою масою має бути дуже обережною.

Обладнання придбали за кошти, які були зібрані на традиційному дипломатичному ярмарку у грудні 2017 року.

Детально: https://goo.gl/ko4d3U

 

На Рівненщині придбали медичне обладнання

Рівненська міська дитяча лікарня та спеціалізована медико-санітарна частина №3 у місті Вараш отримали нове обладнання.

Для дитячої лікарні придбали сучасний наркозно-дихальний апарат. Тепер там можуть робити операції під загальною анестезією, тоді як досі у відділенні лор-операції проводили під місцевим або комбінованим знеболенням. Також купили унікальний роторозширювач, катетери для відсмоктування, медикаменти для знеболення.

Обладнання придбали за кошти міського бюджету.

У Вараші купили С-дугу – інтраопераційну рентгенівську систему. Апарат призначений для рентгеноскопії та рентгенографії при хірургічних втручаннях у травматології, ортопедії, неврології, кардіохірургії. Завдяки йому при операціях переломів кісток можна координувати точне співвідношення уламків, особливо при внутрішньосуглобових переломах. Також апаратура дає можливість використовувати малотравматичні методи остеосинтезу, після яких хворий швидко приступає до активного способу життя.

Детально: https://goo.gl/dmh6va

 

На Одещині пільговики отримують стоматологічні послуги в приватних клініках за кошти місцевого бюджету

Відкриття оновленого стоматологічного відділення в Балті стало своєрідним експериментом державних структур та приватної медицини. Наразі в приватному стоматологічному відділенні працює кабінет безоплатногокоштовного лікування. На його матеріальне забезпечення підуть кошти місцевого бюджету. Надання необхідної допомоги пільговим категоріям балтян здійснює кваліфікований лікар

Детально: https://goo.gl/virqQk




 

Використано фото Рівненської ОДА

Читайте також