Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Тетяна Думенко перемогла у конкурсі на посаду генерального директора Державного експертного центру МОЗ України

22 вересня 2016
3403

21 вересня в Міністерстві охорони здоров’я України відбувся відкритий відбір серед претендентів, що подалися на конкурс.

У визначений Комісією період (до 20 вересня 2016 року) для участі у конкурсі на посаду генерального директора Державного експертного центру МОЗ України подалися п’ятеро осіб. Перший етап конкурсу – розкриття пакетів документів поданих кандидатами.

Під час розгляду з’ясувалось, що двоє з претендентів не надали вичерпний пакет документів, визначених порядком проведення конкурсного відбору керівників суб'єкту господарювання державного сектору економіки. Тому, за рішенням комісії, вони не були допущені до участі в конкурсному відборі та заслуховування конкурсних пропозицій.

Троє кандидатів, серед яких були: Владислав Онищенко, Голова правління Союзу споживачів медичних послуг, лікарських засобів та виробів медичного призначення; Тетяна Думенко, в.о. Генерального директора ДЕЦ; та Іван Бавикін, колишній очільник ДЕЦ.

Кандидати презентували своє бачення розвитку державного підприємства, яке мають намір очолити. Після жвавої дискусії учасники конкурсної комісії більшістю голосів підтримали кандидатуру Тетяни Думенко. Договір з переможцем конкурсу буде укладено на один рік.

Усі учасники відбору, які представили пропозиції з управління державним підприємством, підтримали участь у засіданні комісії представників громадськості та засобів масової інформації.