Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Студенти та співробітники Одеського медуніверситету отримали стипендії та заробітні плати

3 жовтня 2018
3158

Державна казначейська служба України виплатила студентам та співробітникам Одеського національного медичного університету  стипендії та заробітні плати. Це сталось незважаючи на неправомірні дії звільненого МОЗ України у липні 2018 року екс-ректора Валерія Запорожана, який перешкоджав роботі законного керівництва університету та здійсненню повноважень МОЗ України відповідно до законодавства.

Валерій Запорожан зі своєю командою розповсюджували недостовірну інформацію та блокували роботу університету. Зокрема, Валерій Запорожан зірвав офіційну посвяту першокурсників, провів незаконні збори трудового колективу, які відбувались з грубим порушенням та на яких було обрано в.о. ректора Юрія Сухіна.

МОЗ України разом із законним керівництвом ОНМедУ Владленою Дубініною та Констянтином Аймедовим, своєю чергою, вживали всіх необхідних заходів, щоби не допустити зриву виплат в університеті - зокрема, зверталось з листами до Державної казначейської служби України (ДКСУ). Відновлення виплат ДКСУ зарплат та стипендій за підписом Констянтина Аймедова підтверджує, що МОЗ України діє в межах закону, зокрема, призначаючи в.о. ректора. Відповідно, керівництво університету, призначене МОЗ України, є законним.

Також МОЗ України звернулось з відкритим листом-роз’ясненням до КМУ та центральних органів виконавчої влади щодо виконання обов’язків ректора ОНМедУ Владленою Дубініною.

Завантажити
Читайте також