Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

ПРООН в Україні приймає семінар для експертів із закупівель з 30 країн світу

29 вересня 2016
2760

110 експертів ПРООН з Африки, Азії, Америки та Європи прибули до Києва, щоб поділитися своїм досвідом з національними партнерами. Семінар, організований командою Глобального Фонду ПРООН щодо підтримки охорони здоров’я, днями проходить у Києві. Про важливість такого обміну досвідом наголосили заступник міністра охорони здоров'я Оксана Сивак та Директор ПРООН в Україні Янтомас Хімстра, які виступили на урочистому відкритті заходу.

Цьогорічний семінар охоплює групові дискусії між співробітниками ПРООН в Україні, національними партнерами та міжнародними експертами та обмін досвідом між групами із закупівель з різних країн. Гості вже відвідали виробництво однієї з українських фармацевтичних компаній і ознайомилися з місцевими технологіями виробництва ліків.

Семінар дасть змогу поновити знання експертів із закупівель та отримати цінний досвід у сфері процедур та передового досвіду в галузі управління закупівлями і постачанням.

Особливу увагу буде приділено стратегії закупівель ПРООН у сфері охорони здоров'я та закупівель ПРООН за кошти Глобального Фонду, планування, нарощування індивідуального потенціалу у закупівлях, забезпечення якості фармацевтичних продуктів, прав інтелектуальної власності, закупівлі медичного обладнання, аудиту закупівель та особливості укладання договорів.

Також під час заходу учасники отримають можливість налагодити партнерські відносини з партнерами ПРООН в Україні, в тому числі, в державних структурах, а також національними та міжнародними постачальниками.