Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Посилення команди МОЗ України: визначено переможців на посади директорів, керівників експертних груп та експертів у директорати

6 листопада 2018
8246

Оголошуємо переможців конкурсу на посади директорів, керівників експертних груп та експертів. Вже зовсім скоро вони працюватимуть над  впровадженням якісних змін в системі охорони здоров’я.

Всього МОЗ України одержало 1094 заяви, а до конкурсу допущено 908. Із них на державних експертів - 738, на керівників експертних груп - 133, на директорів - 37.

Деякі конкурсанти подавали заяви на кілька посад одночасно. Серед них є й ті, що посіли перше місце на кількох вакансіях. Тепер вони зможуть обирати, на якій посаді працюватимуть. Кандидат, який посів друге місце, працюватиме на посаді, від якої відмовиться такий переможець.

 

Хто працюватиме у Фармацевтичному директораті

У цьому конкурсному відборі Олександр Гріценко став переможцем одразу на кілька вакансій. Олександр вибиратиме між посадами керівника експертної групи з питань медичних виробів та косметичних засобів та експертної групи з питань раціонального застосування лікарських засобів, а також державного експерта експертної групи з питань раціонального застосування лікарських засобів та експертної групи з питань допуску на ринок лікарських засобів.

Переможцем конкурcу на посаду державний експерт експертної групи з питань медичних виробів та косметичних засобів стала Ольга Косенко.

 

Хто працюватиме у Директораті громадського здоров’я

У конкурсі на посаду генерального директору Директорату громадського здоров’я переміг Андрій Скіпальський. Андрій - співзасновник Реанімаційного Пакету Реформ, керівник Українського центру контролю за тютюном, голова правління Громадської організації «Центр громадянського представництва «Життя». Це завдяки потужній антитютюновій адвокації його команди зараз не можна курити у закладах, на роботі та в громадських місцях.

Також у конкурсному відборі на посади державних експертів у цей директорат переможцями стали:

  • державний експерт експертної групи з питань формування державної політики щодо здорового способу життя та факторів ризику Директорату громадського здоров’я (друга вакантна посада) - Денис Соболь.
  • державний експерт експертної групи з питань формування державної політики щодо здорового способу життя та факторів ризику Директорату громадського здоров’я (перша вакантна посада) - Денис Соболь.
  • державний експерт експертної групи з питань реформування системи громадського здоров’я Директорату громадського здоров’я - Ігор Поворозник.

 

Хто працюватиме у Директораті медичних послуг

У конкурсі на посаду генерального директору Директорату медичних послуг переможцем стала Оксана Сухорукова. Оксана - співзасновниця благодійного фонду “СВОЇ”. З 2014 року організація допомагає постраждалим внаслідок російської агресії в Україні. Має досвід співпраці з державними органами у розробці політик.

У конкурсі на посади державних експертів у цей директорат перемогли:

  • державний експерт експертної групи з питань надання первинної медичної допомоги Директорату медичних послуг - Павло Хочай.
  • державний експерт експертної групи з питань реформування системи охорони здоров’я Директорату медичних послуг (друга вакантна посада) - Ольга Вихровська (друге місце - Денис Соболь).
  • державний експерт експертної групи з питань реформування системи охорони здоров’я Директорату медичних послуг (перша вакантна посада) - Денис Соболь, (друге місце посів Олександр Ябчанка).
  • державний експерт експертної групи з питань надання екстреної медичної допомоги Директорату медичних послуг (друга вакантна посада) - Павло Груленко (друге місце - Павло Хочай).
  • державний експерт експертної групи з питань надання екстреної медичної допомоги Директорату медичних послуг (перша вакантна посада) - Павло Груленко (друге місце - Павло Хочай).

 

Хто працюватиме у Директораті науки, інновацій, освіти та кадрів

У конкурсному відборі на посади державних експертів Директорату науки, інновацій, освіти та кадрів переможцями стали:

  • державний експерт експертної групи з питань освіти та науки Директорату науки, інновацій, освіти та кадрів - Тетяна Потупалова (друге місце - Вікторія Ковач).
  • державний експерт експертної групи з питань кадрової політики в охороні здоров’я Директорату науки, інновацій, освіти та кадрів - Тетяна Потупалова.

Хто працюватиме у Директораті стратегічного планування та євроінтеграції

В конкурсі на посаду державного експерта Директорату стратегічного планування та євроінтеграції переміг Євгеній Ковтун.

Якщо ви або хтось з ваших знайомих шукають можливості стати частиною команди змін, у нас ще є відкриті вакансії для тих, хто впроваджуватиме зміни у сфері державних закупівель ліків: https://bit.ly/2APx5IA
 

Читайте також