Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Перші поставки за програмою закупівель Crown Agents для МОЗ України вже надійшли в Україну

3 квітня 2017
3094

Поточний процес закупівель для Міністерства охорони здоров'я України реалізується відповідно до графіка. Перші ліки вже доставлені в Україну: Позиція 3 програми XXIX – Комбіновані легеневі фосфоліпіди.

Водночас МОЗ України звернулося до Crown Agents щодо заміни певної кількості невикористаних лікарських засобів, із циклу закупівель минулого року, оскільки їхній термін придатності закінчується.

У рамках проекту закупівель ліків для МОЗ України за кошти державного бюджету 2015 року, у зв'язку з деякими складнощами під час проекту та для нівелювання можливих ризиків для держави Україна, Crown Agents прийняли рішення надати гарантійний лист щодо заміни низки ліків у разі, якщо вони не будуть використані до закінчення їхнього терміну придатності.

МОЗ України передав конкретний список ліків, і Crown Agents проведуть заміну відповідно до взятих на себе зобов'язань. Точний перелік лікарських засобів і медичних закладів, яких стосуватиметься заміна, вже опублікований і доступний для перегляду: https://goo.gl/7rjAuE.

Загалом, Crown Agents наразі координують закупівлі для МОЗ України за 12 програмами загальною вартістю 1 066 778 700 грн, що фінансуються коштом державного бюджету 2016 року.

Детальніше про стан поставок читайте за посиланням: https://goo.gl/6uUrIL