Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Оперативна інформація щодо надзвичайної ситуації в Авдіївці

6 лютого 2017
2808

Ситуація в Авдіївці станом на 6 лютого стабілізується, однак позиції українських військових періодично обстрілюють.

Для оперативного вирішення питань та координації дій з Державною службою з надзвичайних ситуацій та Міністерством оборони України в Авдіївці продовжує перебувати Олександр Данилюк, головний спеціаліст відділу координації та забезпечення медичної допомоги під час антитерористичних операцій, надзвичайного і воєнного стану Управління екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.  

Авдіївська центральна міська лікарня поступово повертається до звичного режиму роботи. На випадок загострення ситуації знову, у лікарні є достатній резерв медикаментів та медичних виробів. Важких пацієнтів евакуюють до тилових закладів охорони здоров'я, де їм надають необхідну медичну допомогу. Усі цивільні, військові та волонтерські бригади перебувають у стані постійної готовності та продовжують працювати в системі єдиного медичного простору.

Згідно з останньою інформацією, сьогодні (6 лютого) лікарня повністю перейшла на центральне електропостачання.

Для оптимальної координації постачання медикаментів, транспортних засобів та направлення лікарів-добровольців, волонтерів до Авдіївки, обов'язково звертайтеся за телефоном: (06264) 4-21-64 або телефонуйте до приймального відділення Авдіївської центральної міської лікарні 062 363 21 44.