Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Оперативна інформація щодо надзвичайної ситуації в Авдіївці

31 січня 2017
2809

У зв'язку з активізацією бойових дій на сході України та надзвичайною ситуацією у місті Авдіївка Донецької області Міністерство охорони здоров'я долучилося до оперативного штабу Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо ситуації в Авдіївці під головуванням віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка.

Наразі головний спеціаліст відділу координації та забезпечення медичної допомоги під час антитерористичних операцій, надзвичайного і воєнного стану Управління екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олександр Данилюк поїхав у відрядження до Авдіївки, щоб координувати дії Міністерства охорони здоров'я України разом із Міністерством оборони України та Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Окрім того до Авдіївки направили ще 4 лікарів-добровольців, які працюють у системі екстреної медичної допомоги.

Міністерство звернулося до керівників структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних та Київської міської державних адміністрацій з проханням сприяти виділенню медичного автомобільного транспорту та відрядженню цивільного медичного персоналу за їхньою письмовою згодою в розпорядження штабу АТО Міністерства оборони України.

Разом із тим мобільний госпіталь Державного закладу “Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров'я України” наразі у стані готовності до виїзду на місце надзвичайної ситуації для надання кваліфікованої медичної допомоги постраждалому населенню.  

***

Якщо Ви бажаєте виїхати із небезпечної зони, звертайтесь до місцевих органів влади, або координуйте свої дії з Державною службою України з надзвичайних ситуацій за телефоном: 101 або (044) 247-30-02.

по Донецькій області:

- оперативний штаб Головного управління ДСНС у Донецькій області – (0629) 56-94-04.

по Луганській області:

- оперативний штаб Головного управління ДСНС у Луганській області – (0645) 70-51-27.


Більше інформації на сайті ДСНС: https://goo.gl/UXhEsG