Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

На Полтавщині відкрили реабілітаційне відділення для бійців АТО, у Дніпрі працює електронний запис до лікаря у всіх закладах первинки

9 лютого 2018
2977

У Дніпрі тепер у всіх центрах первинної медико-санітарної допомоги працює електронний запис до лікаря. На Полтавщині відкрили реабілітаційне відділення для військових, а на Закарпатті - лікарню, будівництво якої розпочали ще у 80-х роках минулого століття.

На Полтавщині відкрили перше реабілітаційне відділення для бійців АТО

У Кременчуцькому обласному госпіталі інвалідів війни відкрили реабілітаційне відділення для учасників АТО. Одночасно тут зможуть приняти 40 людей.

Перших пацієнтів очікують у реалібітаційному відділенні вже у березні цього року.

Створення відділення підтримали з обласного бюджету.

Детальніше: https://goo.gl/oVURgM

У Дніпрі записуються до сімейного лікаря та терапевта онлайн

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 10 міста Дніпра офіційно запущено сервіс електронного запису до лікаря. Відтепер усі 12 центрів, до складу яких входять 73 амбулаторії загальної практики сімейної медицини, працюють з електронною реєстратурою. Це означає, що пацієнти Дніпра можуть записатися на прийом до лікаря, не виходячи з дому.

Детальніше: https://goo.gl/iUv4LP

На Закарпатті відкрили лікарню

Відкрили Углянську дільничну лікарню, будівництво якої розпочали 37 років тому. Лікарня обслуговуватиме 16 тисяч мешканців чотирьох сіл Тячівського району – Углі, Великої Углі, Колодного і Кричева.

На першому поверсі закладу розмішені всі лікарські та маніпуляційні кабінети, денний стаціонар, а також пункт швидкої допомоги, який напередодні отримав автомобіль. Також незабаром буде відкрито рентгенкабінет. На другому поверсі палати, їдальня та зона відпочинку.

Також обласна та районна влада передали комп’ютери та подарункові сертифікати на маніпуляційне і медичне обладнання.

Детальніше: https://goo.gl/oQ9Eci

Використано фото Департаменту охорони здоров'я населення Дніпровської міської ради, Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА

Читайте також