Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

На Львівщині відкрили амбулаторію, а в Івано-Франківську встановили томограф

26 січня 2018
3556

У Львівській області на базі ФАПу відкрили амбулаторію. У дитячій лікарні на Тернопільщині встановили офтальмологічне обладнання, а в Івано-Франківську – комп’ютерний томограф. Для медзакладів Новоодеського району на Миколаївщині закупили медичне обладнання та автомобілі.

На Львівщині відкрили амбулаторію

На базі ФАПу с.Наконечне відкрили амбулаторію  загальної практики-сімейної медицини, яка буде обслуговувати майже 2,5 тис людей, серед яких 500 - діти.

У приміщенні зробили капітальний ремонт, замінили систему опалення та встановили твердопаливний котел.

Детальніше https://goo.gl/NMDpRR

У Тернополі придбали офтальмологічне обладнання

Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні передали сучасне медичне обладнання для офтальмологічного відділення. Тож тут тепер є необхідне обладнання, яке покращить діагностику та лікування хвороб очей у дітей.  Щороку у відділі лікується 1240 дітей. Обладнання закуплено за кошти, зібрані під час Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

Детальніше https://goo.gl/A6q5ck

У Івано-Франківську встановили комп’ютерний томограф

У Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні відкрили сучасний кабінет комп’ютерної томографії. Він працюватиме з 8.00 до 20.00, а з другої половини року в цілодобовому режимі. Планують обстежувати 1000-1200 дітей в рік.    

Кошти були виділені обласною державною адміністрацією та обласною радою.   

Детальніше https://goo.gl/qZyCYW

На Миколаївщині придбали обладнання та автівки

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини та фельдшерські пункти Новоодеського району Миколаївської області оснастили комп’ютерами, електрокардіографами, аналізаторами сечі, портативними аналізаторами визначення гемоглобіну крові, напівавтоматичними біохімічними аналізаторами. Також для медзакладів придбали вісім легкових автомобілів.

Детальніше https://goo.gl/KxgJ5B

Використано фото Департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації,  Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

 

 

 

Читайте також