Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ закликає долучитись до створення Національного плану заходів з розвитку охорони психічного здоров’я 2030

13 грудня 2017
1887

 

Впродовж місяця усі бажаючі могли надати свої пропозиції до Національного плану заходів з розвитку охорони психічного здоров’я 2030. До процесу створення цього документу долучились більше 50 організацій, серед них фахові асоціації, клініки, об’єднання користувачів послуг, міжнародні організації та інші. Ви можете надати свої пропозиції до 15 грудня.

11 грудня 2017року, експерти МОЗ та ВООЗ згруповали пропоновані ідеї та пропозиції в один документ. Наступний етап - розглянути результати та уточнити і конкретизувати надані пропозиції.

Технічні консультації будуть проводитись 19-20 грудня 2017 року. До цього Міністерство охорони здоров’я планує разом із залученими зацікавленими сторонами глибше проаналізувати пропоновані заходи з точки зору виконавців, підготовки нормативно-правових актів, ресурсів, часових рамок, ризиків тощо. Навіть якщо Ви не долучилися на попередніх етапах - у вас все ще є можливість прийняти участь в аналізі існуючих пропозиції та додати власні.

Зведені пропозиції всіх учасників процесу ви можете завантажити за  цим посиланням: https://goo.gl/ouz1D6. Документ містить 6 закладок. Для початку роботи із ним варто ознайомитися із інструкцією на листі “0. Інструкція для роботи над Планом Заходів”. Робочі листи знаходяться в наступних вкладках 1-5, кожна вкладка - окремий напрямок Плану Заходів.

Просимо вас завантажити цей документ та доповнити його деталізованими пропозиціями, надіславши їх на електронну адресу [email protected] до 15 грудня 2017 включно. У період із 16 до 18 грудня їх опрацюють експерти, і 19-20 грудня в Міністерстві охорони здоров'я України відбудуться технічні консультації.

Зареєструватися для участі у технічних консультаціях можна запосиланням: https://goo.gl/forms/qLfpKGsROZZyDEqa2

Навіть якщо ви не можете бути присутні особисто - ваші пропозиції обов'язково будуть розглянуті.

До зустрічі в МОЗ 19-20 грудня!

Читайте також