Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ видав наказ про затвердження наглядової ради держпідприємства «Медичні закупівлі»

30 квітня 2021
8917

Конкурсна комісія обрала наглядову раду  державного підприємства «Медичні закупівлі України». Відповідний наказ підписав очільник МОЗ Максим Степанов.

До складу комісії з конкурсного відбору незалежних членів наглядової ради увійшли представники міжнародних фінансових організацій, дипломатичних установ, професійні консультанти з відбору персоналу, які мали право дорадчого голосу для забезпечення максимальної прозорості процедури.

Загалом до участі у конкурсі подали документи 52 кандидати. Усі, хто був допущений до конкурсу, мали можливість пройти співбесіду та надати свої пропозиції щодо стратегії розвитку ДП «Медичні закупівлі України» на найближчі 3 роки і ролі наглядової ради в досягненні запланованих результатів. До співбесід мали змогу долучитися зацікавлені народні депутати у якості спостерігачів.

За результатами засідання комісії визначили п’ять переможців. З незалежними членами наглядової ради, а також представниками держави у складі наглядової ради ДП «Медичні закупівлі»  підпише  відповідні договори.