Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ шукає команду в нові директорати

20 вересня 2017
4441

Міністерство охорони здоров’я оголосило відкриття вакансій у Директоратах, які створили в рамках реалізації концепції запровадження посад фахівців з питань реформ.

Такі директорати, як фармацевтичний, громадського здоров’я, медичних послуг, науки, інновацій, освіти та кадрів, стратегічного планування та європейської інтеграції, будуть займатись аналізом стану справ у сфері компетенції МОЗ, формуванням пропозицій щодо альтернативних варіантів вирішення проблем, проводити консультації зі стейкґолдерами з метою залучення їх до процесу формування державної політики та забезпечувати нормативно-правове регулювання.

Кандидати на всі вакансії будуть відбиратися шляхом проведення конкурсу за міжнародними стандартами з залученням провідних експертів HR, в сфері політики МОЗ та Єврокомісії.

Ми починаємо конкурсний відбір з посад генеральних директорів та заохочуємо на посади державної служби кваліфікованих фахівців, які зможуть на високому рівні та ефективно виконувати завдання з підготовки та реалізації ключових національних реформ.

Мінімальний розмір окладу для:

  • генерального директора – 49 570 + грн.
  • керівника експертної групи – 41 900 + грн.
  • експерта – 36 000 + грн.

«Наша команда дуже зацікавлена в посиленні міністерства для успіху медичної реформи і докладе максимальних зусиль для оперативної і якісної комунікації всіх етапів цього процесу», – наголосила Уляна Супрун.

Повну інформацію про вакансії ви можете знайти за лінками: http://moz.gov.ua/ua/portal/mtvc_ads/ та http://moz.gov.ua/ua/portal/mtvc_terms/