Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ підписало розширену угоду з Crown Agents щодо додаткових програм за держбюджет 2016

2 грудня 2016
2681

Після успішного укладення 27 жовтня угоди між Міністерством охорони здоров'я України та Crown Agents, яка охоплює дві нові програми закупівель, 1 грудня 2016 року підписали розширену угоду щодо ще 8 додаткових програм.

Ці програми також будуть фінансовані з Державного бюджету України 2016 року разом з першими двома та охоплюватимуть закупівлі необхідних ліків та медичних засобів впродовж 2017 року.

Доктор Уляна Супрун, в.о. міністра охорони здоров’я України: «Ми залучали Crown Agents до закупівель ліків за кошти держбюджету 2015 року і ця організація допомогла нашим пацієнтам отримати якісні препарати. Ми переконані, що цього року наша співпраця також буде корисною для усіх українців!»

Крістін Джексон, Головний консультант із закупівель: «Ми доклали всіх зусиль, щоб організувати та забезпечити повне покриття закупівель засобів медичного призначення для онкологічних програм. У рамках нового проекту з МОЗ України ми отримали великий обсяг програм, що свідчить про довіру компанії щодо прозорості та чесності її роботи. Продовження нашого високоефективного довгострокового партнерства – це ще один крок на шляху трансформації системи охорони здоров’я в Україні».

Невдовзі, у середині грудня, планують підписання розширення угоди щодо ще 1 додаткової програми.

Компанія вже почала активну роботу над завданням і сподівається застосувати весь досвід, накопичений раніше в Україні в рамках проекту закупівель для онкологічних програм, для забезпечення найкращих результатів роботи за новими програмами.

У рамках підготовки до проекту, 29 листопада Crown Agents провели робочу зустріч «Робота Crown Agents для МОЗ України: початок нових програм 2016 року і закриття закупівельного циклу 2015 року», використавши її як платформу для дискусії з потенційними постачальниками для нових програм.