Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Етап тестування для кандидатів на посади гендиректорів МОЗ розпочато

22 березня 2018
4039

Етап тестування на посади керівників трьох директоратів – медичних послуг, громадського здоров’я та фармацевтичного – розпочнеться з перевірки аналітичних здібностей та вміння працювати з інформацією.

Першочергове завдання для кандидатів – успішно пройти тестування на абстрактне та вербальне мислення. Лише після цього вони будуть допущені до наступних етапів конкурсу – розв’язання ситуаційних завдань, перевірки знання законодавства і співбесіди.

Докладніше про етапи конкурсу: https://goo.gl/WjQHpj

Загалом на посади керівників директоратів було подано 125 заяв, а до конкурсу допущено 102. Причина – неповний пакет документів. Найчастіше кандидати не додавали посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою, а замість декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, подавали декларацію фізичної особи-підприємця. Також часто кандидати подавали декларацію за 2016 рік, а не за 2017.

Нагадаємо, що до 26 березня триває прийом документів на посади керівників експертних груп. Якщо ви хочете не лише спостерігати, як змінюється країна, а бути в серці цих змін, долучайтесь до нашої команди!

Зверніть увагу на найпоширеніші помилки, переконайтесь, що ви подаєте декларацію за минулий рік (2017, а не 2016) і визначеної форми. Подбайте про посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою: воно є обов’язковим і його видають у вузах на основі вашого диплому.

Перелік необхідних документів: https://goo.gl/tJ6M4F

Найближчим часом будуть відкриті вакансії експертів у директорати МОЗ – людей, які будуть рушійною силою змін в охороні здоров’я.

Читайте також