Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Депутати розглянуть пацієнтські законопроекти наступного тижня

31 травня 2017
2682

Сьогодні відбувся черговий раунд консультацій з народними депутатами -- засідання робочої групи з доопрацювання пакету пацієнтських законопроектів, що згодом змінять українську медицину та нарешті наблизять її до міжнародних стандартів. Наступного тижня депутати голосуватимуть за включення пакету законопроектів до порядку денного та їх ухвалення. 

Нагадаємо, що 18 травня парламент не проголосував за включення до порядку денного пацієнтських законопроектів.

Нинішня система охорони здоров’я не відповідає реальним потребам пацієнтів. Потрібно будувати нову систему охорони здоров’я, яка відповідатиме високим міжнародним стандартам.

Ми повинні вивести українську медицину із середньовіччя, у якому вона перебуває зараз, щоб українські пацієнти нарешті почали отримувати якісні медичні послуги, а медичні працівники - гідні умови праці. 

Медичну реформу, яку впроваджує Уряд України разом із Міністерством охорони здоров’я, вже підтримали пацієнтські організації, міжнародні партнери, посли країн G7, лідери релігійних організацій, медична спільнота, громадські активісти. 

Ми вдячні за підтримку та надіємось, що народні депутати проголосують за включення пакету законопроектів до порядку денного, а також ухвалять законопроекти, щоб вже цього року ми почили зміни в українській медицині. 

Щоб підтримати медичну реформу, переходьте за посиланням: https://goo.gl/vbgr88