Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 14.02.2018 № 257 "Про затвердження Орієнтовного плану Міністерства охорони здоров’я України проведення консультацій з громадськістю у 2018 році"

14 лютого 2018
1327

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.02.2018 N 257

м. Київ

Про затвердження Орієнтовного плану Міністерства охорони здоров’я України проведення консультацій з громадськістю у 2018 році

 

На виконання пункту 6 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики»,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Орієнтовний план Міністерства охорони здоров’я України проведення консультацій з  громадськістю  у  2018 році  (далі – План), що додається.

 

2. Заступнику Міністра П. Ковтонюку, заступнику Міністра Р. Ілику, заступнику Міністра О. Лінчевському, керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України забезпечити виконання Плану.

 

3.  Заступнику Міністра П. Ковтонюку, заступнику Міністра Р. Ілику, заступнику Міністра О. Лінчевському, відповідно до розподілу функціональних обов’язків забезпечити координацію роботи з виконання Плану структурними підрозділами Міністерства охорони здоров’я України.

 

4. Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України:

1) забезпечити виконання Плану у встановлені строки.

2) подавати до Відділу забезпечення взаємодії з державними органами та громадськістю і соціального діалогу у паперовому та електронному варіантах інформацію (/uploads/0/4415-dn_20180214_257_dod_2.pdf):

3) до 20 числа кожного місяця уточнену інформацію про заходи для проведення консультацій з громадськістю, заплановані на наступний місяць, за формою згідно з додатком 1.

4) до 25 числа останнього місяця кварталу щоквартальні звіти про проведені консультації з громадськістю за формою згідно з додатком 2.

5) до 01 грудня 2018 року пропозиції до проекту Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю у 2019 році.

 

5. Відділу забезпечення взаємодії з державними органами та громадськістю і соціального діалогу:

1) до 25 числа кожного місяця узагальнювати уточнену інформацію про заходи для проведення консультацій з громадськістю, заплановані на наступний місяць, подавати її до Кабінету Міністрів України та розміщувати на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України.

2) до 30 числа останнього місяця кварталу готувати щоквартальні звіти про проведені консультації з громадськістю, їх подання до Кабінету Міністрів України та розміщення на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України.

3) до 20 грудня 2018 року подати на затвердження Орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю у 2019 році.

 

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

В.о. Міністра У. СУПРУН