Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 07.08.2018 № 1462 "Про зміну найменування та затвердження Статуту Державної установи «Науково-дослідний інститут психіатрії Міністерства охорони здоров'я України» (нова редакція)"

7 серпня 2018
4415

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

07.08.2018 N 1462

м. Київ

Про зміну найменування та затвердження Статуту Державної установи «Науково-дослідний інститут психіатрії Міністерства охорони здоров'я України» (нова редакція)

 

Відповідно до підпункту 14 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 267, та з метою приведення установчих документів Українського науково-дослідного інституту соціальної і судової психіатрії та наркології Міністерства охорони здоров'я України до вимог законодавства України

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Змінити найменування Українського науково-дослідного інституту соціальної і судової психіатрії та наркології Міністерства охорони здоров'я України на Державна установа «Науково-дослідний інститут психіатрії Міністерства охорони здоров'я України».

 

2. Затвердити Статут Державної установи «Науково-дослідний інститут психіатрії Міністерства охорони здоров'я України» (нова редакція), що додається.

 

3. Директору Українського науково-дослідного інституту соціальної і судової психіатрії та наркології Міністерства охорони здоров'я України Пінчук І.Я.:

 

1) у триденний строк подати на державну реєстрацію установчі документи Державної установи «Науково-дослідний інститут психіатрії Міністерства охорони здоров'я України»;

 

2) у тижневий строк подати до Департаменту управління персоналом та кадрової політики, Департаменту з фінансово економічних питань, бухгалтерського обліку та фінансової звітності та Управління правового забезпечення витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про реєстрацію змін до установчих документів Державної установи «Науково-дослідний інститут психіатрії Міністерства охорони здоров'я України».

 

4. Департаменту управління персоналом та кадрової політики забезпечити підготовку та супроводження внесення відповідних змін до Переліку закладів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 26 січня 2018 року № 152 «Про затвердження переліків закладів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України».

 

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Лінчевського О.В.

 

В.о. Міністра У. СУПРУН