Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 06.08.2018 № 1453 "Про затвердження Статуту Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (нова редакція)"

6 серпня 2018
3172

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

06.08.2018 N 1453

м. Київ

Про затвердження Статуту Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (нова редакція)

 

Відповідно до підпункту 14 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267, та з метою приведення Статуту Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика у відповідність до Закону України «Про вищу освіту»

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Статут Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (нова редакція), що додається.

        

2. Ректору Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика Вороненку Ю. В.:

 

1) у триденний строк подати на державну реєстрацію установчі документи Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика;

 

2) у тижневий строк подати до Департаменту управління персоналом та кадрової політики і Управління правового забезпечення витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про реєстрацію змін до установчих документів Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика.

 

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

В.о. Міністра У. СУПРУН