Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Інтерв’ю

Уляна Супрун: Як один держслужбовець може змінити країну

12 березня 2018
2237

"За найближчі три роки ми маємо трансформувати існуючу систему охорони здоров’я – побудувати нову, сучасну, орієнтовану на людину службу медичної допомоги для українців", – зазначає доктор Уляна Супрун.

 

Сутність реформи фінансування системи охорони здоров’я полягає в тому, щоб напряму заплатити за кожного пацієнта, зробити медицину доступною для всіх. План полягає в тому, щоб долучити сучасних спеціалістів в систему охорони здоров’я. Вони привнесуть в систему сучасні світові практики і стандарти.

Система – це не лише накази та нормативи. Це – люди, які їх виконують. Нові спеціалісти допоможуть змінити правила, поставити в центр кожного наказу живу людину.

До нашої команди вже долучились Ірина Литовченко, Марина Мруга, Володимир Курпіта і Олег Петренко.

"Сьогодні в Україні – вікно можливостей, яке буває раз на десятиріччя. В суспільстві склався масштабний запит на зміни в системі охорони здоров‘я та готовність втілювати їх на практиці", – підкреслює в.о. міністра охорони здоров'я України.

Поява якісної медицини можлива, якщо декілька десятків людей вирішать піти на держслужбу і зробити свій внесок в зміну системи. Один держслужбовець не може змінити країну, проте разом – ми це зробимо! Приєднуйтеся до команди – подавайтесь на конкурси, а також розкажіть про ці можливості друзям. 

 

Докладніше https://goo.gl/YAb7Kp