Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Інтерв’ю

Ірина Литовченко: Коли ще діяти, якщо не тепер?

16 березня 2018
3326

Ірина Литовченко, генеральний директор директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МОЗ,​ в інтерв'ю «Громадському»​ розповіла про трансформацію медичної системи та про те, чому вона пішла працювати в міністерство, і в чому полягає її робота.

"Я зрозуміла: коли ще діяти, якщо не тепер? Адже є дійсно сильна команда, вони трансформують медицину і їм потрібна допомога. 
Конкурс був складним. Мені вдалося пройти з другого разу, це потребує серйозної підготовки. Людям, які приходять з корпоративного сектору, складно пройти конкурс.  Він анонімний і прозорий, а відбіркова комісія бачить тебе вже на останньому етапі — співбесіді. Усі тести комп'ютерні, ситуаційні завдання пишеш на комп'ютері, тому ніхто не може сказати, що я потрапила на цю посаду, бо була радником міністра. Так, я була радником міністра, але жодна людина не бачила мене до останнього етапу", зазначає Ірина Литовченко, розповідаючи чому прийшла працювати в міністерство.

Ви також можете долучитись до нашої команди! Наразі триває прийом документів для керівників експертних груп в директорати МОЗ (https://goo.gl/SThTLM). Кандидати не мусять мати досвід держслужбовця.

Докладніше https://goo.gl/ECK4b7