Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

Розпочато конкурсний відбір проєктів наукових досліджень і розробок, виконання яких розпочнеться у 2022 році за рахунок коштів Державного бюджету України

4 червня 2021
6192

Міністерство охорони здоров’я України розпочало конкурсний відбір проєктів наукових досліджень і розробок, виконання яких розпочнеться у 2022 році за рахунок коштів Державного бюджету України.

Цього року на конкурсний відбір закладами вищої освіти, що здійснюють підготовку здобувачів за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я», та науковими установами, що належать до сфери управління МОЗ, було подано 154 теми наукових досліджень і розробок, з них: 67 тем є новими, 87 тем – перехідними.

Комісією з питань науково-дослідних робіт проведено попередню оцінку матеріалів, які були подані на конкурсний відбір. На засіданнях Комісії буде заслухано всі нові теми. Також, Комісія заслухає деякі перехідні теми, до матеріалів яких виникли зауваження.

Засідання Комісії з питань науково-дослідних робіт триватимуть з 03 червня 2021 року до 10 червня 2021 року.

За результатами засідань буде прийнято рішення щодо переліку наукових досліджень і розробок, які фінансуватимуться за рахунок коштів Державного бюджету України у 2022 році.