Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

Перша лекція онлайн-курсу «Вірусні гепатити В та С» вже доступна

20 серпня 2018
6444

Тема першої лекції онлайн-курсу Центру Громадського Здоров’я МОЗ України - «Епідеміологія вірусних гепатитів у світі: поточний стан, тенденції. Глобальна стратегія з вірусного гепатиту та світові рекомендації щодо елімінації». З цієї лекції ви можете дізнатися про поточну ситуацію щодо вірусних гепатитів у світі та Європейському регіоні ВООЗ та статистичні дані щодо поширеності  вірусних гепатитів.

Також в лекції мова йде про основні положення Глобальної Стратегії Сектору охорони здоров'я з елімінації вірусних гепатитів та які цілі мають бути досягнути до 2030 року для елімінаціївірусних гнепатитів. Окрему увагу в лекції автор приділяє питанням моніторингу та оцінки національних заходів щодо елімінації ВГ, наводячи опис 10 ключових індикаторів, за допомогою яких ВООЗ рекомендує відслідковувати ефективність заходів елімінації.

Лекцію «Епідеміологія вірусних гепатитів у світі: поточний стан, тенденції. Глобальна стратегія з вірусного гепатиту та світові рекомендації щодо елімінації» представляє доктор Антонс Мозалевскіс, спеціаліст із медичних питань Європейського регіонального бюро ВООЗ в Копенгагені (Данія). Він є керівником з питань координації всіх видів діяльності, пов’язаних з гепатитами в Регіональному офісі, та технічної підтримки держав-членів Європейського регіону ВООЗ.

Нагадаємо, новий навчальний онлайн-курс: «Вірусні гепатити В та С» на платформі дистанційного навчання Центру громадського здоров'я розпочнеться з 12 вересня 2018 року. Зареєструватися на нього можуть всі охочі за посиланням.

Інструкція з реєстрації тут: http://bit.ly/2LIyJCi

Курс є повністю безоплатним. Викладач може рекомендувати навчальну літературу для поглибленого вивчення теми, але матеріалів, доступних у межах курсу, буде достатньо для успішного його закінчення.

Все, що вам знадобиться, — це доступ до мережі інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій. Відеолекції, завдання, форум будуть доступні в будь-який час.

Читайте також