Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

Конкурс для закладів ПМД на участь у фінансово-юридичних тренінгах

29 січня 2019
4660

Міністерство охорони здоров’я України, разом з Національною службою здоров’я України за підтримки проекту USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я” та проекту Світового банку “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей” знову оголошують конкурс на участь у тренінгах “Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання надавача первинної медичної допомоги (ПМД)”.

 

Для кого цей тренінг

Цей тренінг для управлінських команд закладів, що надають первинну медичну допомогу та уклали договір з НСЗУ про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій у 2019 році. 

Від кожного закладу участь у тренінгу можуть взяти 2-3 учасники (головний лікар, представник власника закладу/економіст/заступник головного лікаря/завідувач кадрами). Присутність у команді представника власника закладу ПМД (місцевої влади) вважатиметься перевагою.

Буде проведено три тренінги, кожен з яких триватиме три дні протягом лютого-квітня 2019 року. Цього разу треніги пройдуть у Запоріжжі, Миколаєві, Одесі Загалом участь у тренінгах зможуть взяти 25 закладів ПМД.

​Попередня програма тренінгу: https://bit.ly/2MK9gGJ

 

Як взяти участь у тренінгу

Взяти участь у тренінгу можуть ті заклади ПМД, що:

  • мають підписану угоду із НСЗУ про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій у 2019 році;
  • не брали участь в аналогічних тренінгіах, що проводились у 2018 році.

Подати заявку на участь у конкурсі треба до 4 лютого 2019, заповнивши он-лайн форму із мотиваційним листом.

Мотиваційний лист повинен:

  • містити обґрунтування чому саме команда вашого закладу має відвідати цей тренінг, а також інформацію про досягнення команди закладу ПМД та місцевої влади (покращення якості послуг для пацієнтів, внутрішнє управління, залучення інвестицій тощо), які були втілені протягом 2017-2018 років;
  • не перевищувати 300 слів.

 

Читайте також