Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

Як здійснювати закупівлі лікарських засобів та медичного обладнання: у грудні відбудуться семінари у Львові і Дніпрі

30 листопада 2017
2646

4-5 грудня у Львові і 11-12 грудня в Дніпрі відбудуться безкоштовні тренінги (дводенні семінари) для співробітників підрозділів МОЗ по здійсненню закупівель лікарських засобів та медичного обладнання. Семінар організовує Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН в Україні) за участю фахівців Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства охорони здоров’я України та Державного експертного центру МОЗ.

Мета тренінгу – покращити процес розробки та ведення тендерної документації згідно з Законом України «Про публічні закупівлі». Для цього буде проведено навчання з членами тендерних комітетів структурних підрозділів МОЗУ, які залучені до роботи з публічними електронними закупівлями. Важливо, щоб співробітники усіх підрозділів, які залучені до роботи з публічними електронними закупівлями лікарських засобів та медичних виробів, мали необхідні знання і могли кваліфіковано здійснювати процедури публічних закупівель відповідно до вимог законодавства.

Основні завдання тренінгу – надання допомоги установам і забезпечення підтримки у використанні  системи електронних закупівель ProZorro для придбання лікарських засобів та медичного обладнання.

Експерти розкажуть, як організовувати та здійснювати публічні закупівлі, детально роз’яснять порядок проведення процедур закупівель. Слухачі зможуть отримати відповіді на усі питання, що виникають під час здійснення процедур публічних закупівель.

Очікується, що в результаті такого навчання зменшиться відсоток закупівель, що не відбулися або проведені із  низькою якістю, а також кількість випадків закупівель лікарських засобів та медичних виробів за завищеними  цінами.

Для кого цей тренінг

Для співробітників структурних підрозділів МОЗ України на місцевому рівні (головний лікар, головний бухгалтер, економіст, юрист, що є членами тендерного комітету).

Учасники семінару отримають два сертифікати (ДП Прозорро, Електронний майданчик), які є важливими для підтвердження рівня знань.

Щоб стати учасником тренінгу, необхідно заповнити реєстраційну форму https://goo.gl/WfbHoh

Зверніть увагу, що кількість учасників обмежена і від однієї області можуть взяти участь не більше 10 представників.

З програмою тренінгу можна ознайомитись тут: https://goo.gl/kd5jbM


Тренінг у Львові

4-5 грудня 2017 року з 10:00 до 17:00 буде проходити безкоштовний дводенний семінар для Львівської, Закарпатської, Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецька, Рівненської, Хмельницької областей (готель "Соната" по вул. Морозова 14, у Конференц – залі  "Бізнес Хол", м. Львів).

Заповнену реєстраційну форму надсилайте на електронну адресу: [email protected] до 17:00, 29 листопада 2017 року.

Докладніше: https://goo.gl/c877mE

Тренінг в Дніпрі

11-12  грудня 2017 року з 10:00 до 16:00 буде проходити безкоштовний дводенний семінар для Донецької, Полтавської, Кіровоградської, Луганської, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Сумської областей (готель "Абрі" по вул. Ярмарковий спуск 1, у   Конференц-залі "Прем'єр", м. Дніпро).

Заповнену реєстраційну форму надсилайте на електронну адресу: [email protected] до 17:00, 29 листопада 2017 року.

Докладніше: https://goo.gl/AYuj6p