Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

Як впроваджувати нові міжнародні протоколи: телеконференція для лікарів-фтизіатрів

18 липня 2018
5601

20 липня 2018 року Центр громадського здоров’я МОЗ України проведе онлайн-телеконференцію з впровадження нових міжнародних протоколів у сфері протидії туберкульозу.

Фахівці ЦГЗ роз’яснять алгоритми впровадження нових міжнародних протоколів в практичну діяльність закладів охорони здоров’я.

Для кого ця телеконференція:

  • для головних лікарів регіональних протитуберкульозних закладів;
  • для інших фахівців, які залучені до впровадження нових клінічних протоколів. 

Початок телеконференції - 20 липня 2018 року о 14-00. 19 липня відбудеться тестова перевірка зв’язку за допомогою програми TeamTalk.

Контакти:

  • з питань організації телеконференції — Ольга Зайцева: [email protected] 
  • з технічних питань — Станіслав Боровкова: [email protected]

Докладніше: Центр громадського здоров'я МОЗ України

Нагадаємо, минулого року набув чинності наказ МОЗ України від 29 грудня 2016 року №1422, що дозволяє лікарям використовувати в роботі міжнародні клінічні протоколи, впроваджує принципи доказової медицини в сучасну медичну практику та забезпечення науково обґрунтованих підходів до надання медичної допомоги, зокрема - людям з туберкульозом.

Перелік джерел з клінічними настановами - за посиланням. Крім того, близько тисячі клінічних протоколів на засадах доказової медицини англійською мовою доступні в онлайн-режимі для зареєстрованих користувачів на ресурсі guidelines.moz.gov.ua

Інструкції для лікарів:

Читайте також