Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

5 можливостей для медиків

13 березня 2018
5503

Разом з INgenius підготували підбірку актуальних програм для лікарів та студентів медичних вишів.

 

  • Грантова програма від Society for The Teaching of Psychology

Спілка навчання психології оголосила про проведення та фінансування програми-конференції для молодих спікерів за спеціальністю психологія. Гранти надаватимуть двічі на рік: в квітні та жовтні. У кожному періоді надаватимуть по три гранти. Програма відкрита для викладачів психології з коледжів\ВНЗ. Розмір гранту - $1200.

Докладніше: https://goo.gl/FofKTx


 

  • Міжнародний дослідницький грант від ESMO

У якості приймаючих установ виступають передові Європейські інститути, що надають значну підтримку на дослідження у галузі онкології, а також допомагають стипендіатам отримати цінний міжнародний досвід.  

Вимоги до кандидатів: досвід не менше одного року в радіаційній, медичній або хірургічній онкології, членство в ESMO, вік до 40 років, знання англійської.

Стажер отримає 40000 євро на рік дослідження.

Докладніше: https://goo.gl/Hyn7da

 

  • Стипендії для молодих хірургів від Американського хірургічного коледжу

Американський хірургічний коледж надає стипендії для молодих хірургів, які мають високу мотивацію до викладання та дослідницької діяльності. Надається стипендія розміром 10 000 доларів.

Вік кандидатів - 35-45 років. Перевага надається тим, що не проходили стажування у США або Канаді. Потрібно представити три рекомендаційні листи.

Після закінчення стажування, кандидати повинні представити письмовий звіт.

Докладніше: https://goo.gl/t6P3wj

 

  • Грант на дослідження бульозних дерматозів

Міжнародна дослідницька програма Debra для кандидатів, які своєю роботою зможуть поліпшити розуміння біології і генетики всіх форм, а більш глибоке розуміння може призвести до появи нових підходів до діагностики та лікування бульозних дерматозів.

Переможцям буде наданий грант та підтримка клінічних досліджень щодо полегшення симптомів бульозних дерматозів. Дослідницькі пропозиції будуть розглядатися зовнішніми рецензентами і членами Debra International, Консультативною групою (MSAP). Очікується, що заявки на фінансування не буде перевищувати 80 000 євро на рік.

Докладніше: https://goo.gl/JPjbKj

 

  • Щорічна зустріч Американської дерматологічної спілки

AAD щорічно заохочує дерматологів з інших країн взяти участь у їхніх зборах, що проходять в Орландо, штат Флорида. Можливість надається максимум двом бажаючим з однієї країни.

Апліканти повинні бути сертифікованим дерматологом та членами національного дерматологічного товариства. Кандидати повинні мати рекомендаційний лист.

Докладніше: https://goo.gl/ahvkKJ