Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

5 можливостей для медиків

15 січня 2018
5034

Сучасний світ відкриває чимало можливостей для професійного зростання медиків. Разом з INgenius підготували підбірку актуальних програм для лікарів та студентів медичних вишів. 

Грант на дослідження від Інституту раку США

Відділ зовнішніх досліджень Національного Інституту раку США підтримує програми і дослідження у всіх сферах біології раку в академічних та навчальних установах за кордоном. Дослідники можуть подати заявку на отримання гранту. Теми досліджень повинні стосуватись основних механізмів росту клітин, перетворення клітин в пухлинні, їх метастазування. Саме такі дослідження стають основою для розробки нових методів лікування, а також поглиблюють знання про хвороби.

Докладніше: https://goo.gl/5Rocxo

Докторська програма (ступінь PhD) у галузі охорони здоров’я населення

Програма має на меті підготовку фахівців, які займатимуть академічною або дослідницькою діяльністю в галузі охорони здоров’я населення. Робота в лабораторіях та теоретичні тренінги дозволять поглибити знання аналітичних та та кількісних методів, що використовуються для вирішення таких комплексних проблем як забруднення повітря, ожиріння,нерівність в отриманні медичних послуг тощо. Ви не мусите мати наукового ступеня, проте попередній досвід роботи в цій сфері буде перевагою. До конкурсу запрошують студентів та випускників, які мають відмінну академічну успішність, хороші знання та мотивацію.

Докладніше: https://goo.gl/YgBnUG

Докторська програма (ступінь PhD) з біологічних наук у галузі громадського здоров’я

Аспірантура у Гарварді гарантує випускникам як набуття міждисциплінарних навичок та вмінь щодо теоретичних і практичних основ проведення медико-біологічних досліджень загалом, так і спеціалізованих знань у конкретній вузькій галузі. Дослідження стосуватимуться глобальних проблем в галузі охорони здоров’я і, зокрема, імунології та інфекційних хвороб (малярії, туберкульозу, ВІЛу); забруднення середовища (радіації, забруднення повітря, астми); взаємозв'язку генотипу та середовища (розвитку запальних процесів, стресу, епігенетики), метаболічних порушень ( ожиріння, діабету, раку), біохімії харчування та її взаємозв'язок з виникненням хвороб різних систем).

Для того, щоб пройти відбір, потрібно довести свою мотивацію займатись серйозною науковою роботою; мати ступінь бакалавра чи магістра та достатню теоретичну підготовку з біології та хімії (включаючи органічну), а також фізики та статистики.  

Докладніше: https://goo.gl/Fp9SBR

Програма ім. Г. Гамфрі

Ця програма призначена для досвідчених фахівців, що зацікавлені в зміцнені лідерських якостей через взаємний обмін знаннями і розуміння спільних проблем США і дружніх країн. Усі кандидати повинні мати щонайменше закінчену вищу освіту (ідеально – у тій галузі, на яку вони подають заявку), не менше п’яти повних років досвіду роботи (бажано у тій галузі, на яку вони подають заявку), обмежений або жодного досвіду навчання у США. Учасники конкурсу повинні продемонструвати лідерські якості, відданість громадській діяльності та володіння англійською мовою. Очікується, що учасники програми матимуть навички адміністраторів та менеджерів.

Докладніше: https://goo.gl/QxH47Z

The Vanier Canada Graduate Scholarship (Vanier CGS)

Це програма стипендій для аспірантів, що стають слухачами певних курсів у кращих вузах Канади.

Отримуючи грант, кандидат зобов’язується завершити аспірантуру не пізніше, ніж за 20 місяців. Це має бути перший докторський ступінь,включаючи MD/PhD і кандидат не повинен мати отриманого раніше докторського гранту від CIHR, NSERC, чи SSHRC.

Сума гранту - $50,000 на рік, тобто $150,000 протягом 3 років навчання у Канаді.

Докладніше:  https://goo.gl/ctu88v