Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Медичним працівникам

Категорії

Конкурс для закладів ПМД на участь у фінансово-юридичних тренінгах

19 квітня 2019
4288

Міністерство охорони здоров’я України разом з Національною службою здоров’я України за підтримки проекту USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я” та проекту Світового банку “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей” оголошують конкурс на участь у тренінгах “Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання надавача первинної медичної допомоги (ПМД)”.

Мета тренінгу​: підвищення потенціалу управлінських команд надавачів ПМД-лідерів реформи щодо ефективного впровадження договорів про медичне обслуговування населення.

До участі запрошуються заклади, які надають первинну медичну допомогу та уклали договір з НСЗУ про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій у 2019 році. Від кожного закладу участь у тренінгу можуть взяти 2-3 учасники (головний лікар, представник власника закладу/економіст/заступник головного лікаря/завідувач кадрами).

Заплановано: ДВА триденні тренінги  протягом травня-червня 2019 року, які пройдуть у м. Хмельницький (28-30 травня) та м. Львів (10-12 червня) (загалом для 30 закладів ПМД).

Умови участі у конкурсі

Для того, аби взяти участь у конкурсі на участь у тренінгу “Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання надавача первинної медичної допомоги” необхідно відповідати таким вимогам:

  1. Мати підписану угоду із НСЗУ про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій у 2019 році;
  2. Не бути учасником аналогічних тренінгів, які проводились у 2018 році;
  3. Подати заявку на участь у конкурсі до 3 травня 2019 року заповнивши он-лайн форму із мотиваційним листом.

Звертаємо Вашу увагу: присутність у команді представника власника закладу ПМД вважатиметься перевагою.

Мотиваційний лист повинен:

  • містити обґрунтування чому саме команда Вашого закладу має відвідати даний тренінг; інформацію про досягнення команди закладу ПМД та місцевої влади (покращення якості послуг для пацієнтів, внутрішнє управління, залучення інвестицій тощо), які були втілені протягом 2017-2019 років та надають вашому закладу перевагу над іншими;
  • не перевищувати 300 слів.

Програма тренінгу: http://healthreform.in.ua/fin-trainng-q2-2019/

 

Читайте також