Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Документи з питань економіки та фінансів

Категорії

Наказ МОЗ України від 31.07.2014 № 530 "Про затвердження Плану заходів щодо дотримання фінансової дисципліни, економії бюджетних коштів та недопущення втрат бюджету закладами, установами, підприємствами та організаціями, підпорядкованими МОЗ України"

31 липня 2014
4226

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

31.07.2014 N 530

м. Київ

Про затвердження Плану заходів щодо дотримання фінансової дисципліни, економії бюджетних коштів та недопущення втрат бюджету закладами, установами, підприємствами та організаціями, підпорядкованими МОЗ України

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року № 65 "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету" та з метою економії бюджетних коштів, дотримання фінансової дисципліни в частині взяття бюджетних зобов'язань і проведення платежів

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План заходів щодо дотримання фінансової дисципліни, економії бюджетних коштів та недопущення втрат бюджету закладами, установами, підприємствами та організаціями, підпорядкованими МОЗ України (далі План заходів), що додається.

2.  Керівникам бюджетних установ, закладів, підприємствам та організацій, підпорядкованих МОЗ України забезпечити виконання Плану заходів.

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров'я України від 21 лютого 2013 року № 153 "Про План заходів щодо дотримання фінансової дисципліни, економії бюджетних коштів, скорочення дебіторської та кредиторської заборгованості, недопущення утворення простроченої та небюджетної заборгованості підпорядкованим Міністерству охорони здоров'я України закладам, установам".

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра – керівника апарату В. Лазоришинця.

Завантажити додаток