Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Документи з питань економіки та фінансів

Категорії

Наказ МОЗ України від 23.03.2017 №320 "Про затвердження плану заходів щодо дотримання фінансової дисципліни, ефективного використання державних коштів Міністерством охорони здоров’я України та підприємствами, установами і організаціями ..."

23 березня 2017
930

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

23.03.2017 N 320

м. Київ

Про затвердження плану заходів щодо дотримання фінансової дисципліни, ефективного використання державних коштів Міністерством охорони здоров’я України та підприємствами, установами і організаціями, що належать до сфери управління МОЗ України та планів заходів з енергозбереження із забезпеченням зменшення витрат на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, погашення кредиторської заборгованості за рахунок коштів загального та спеціального фондів державного бюджету та зменшення обсягу дебіторської заборгованості в Міністерстві охорони здоров’я України у 2017 році

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів», від 23 квітня 2014 року № 117 «Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти» та з метою ефективного використання державних коштів, дотримання фінансової дисципліни в частині взяття бюджетних зобов’язань і проведення платежів

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План заходів щодо дотримання фінансової дисципліни, ефективного використання державних коштів Міністерством охорони здоров’я України та підприємствами, установами і організаціями, що належать до сфери управління МОЗ України (далі − План заходів), що додається.

2. Затвердити План заходів з енергозбереження із забезпеченням зменшення витрат на оплату комунальних послуг та енергоносіїв в Міністерстві охорони здоров’я України у 2017 році, що додається.

3. Затвердити План заходів з погашення кредиторської заборгованості за рахунок коштів загального та спеціального фондів державного бюджету, а також зменшення обсягу дебіторської заборгованості в Міністерстві охорони здоров’я України у 2017 році, що додається.

4. Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України забезпечити виконання вищезазначених планів заходів.

5. Керівникам підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління МОЗ України, забезпечити виконання Плану заходів, затвердженого пунктом 1 цього наказу.

6. Визнати такими, що втратили чинність:

наказ Міністерства охорони здоров’я України від 18 серпня 2016 року № 859 «Про затвердження Плану заходів щодо дотримання фінансової дисципліни, економії бюджетних коштів та недопущення втрат бюджету закладами, установами, підприємствами та організаціями, що належать до сфери управління МОЗ України»;

наказ Міністерства охорони здоров’я України від 10 жовтня 2016 року № 1061 «Про затвердження Планів заходів щодо економного та раціонального використання бюджетних коштів, енергозбереження, погашення кредиторської заборгованості та зменшення обсягу дебіторської заборгованості в Міністерстві охорони здоров’я України у 2016 році».

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.