Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Документи з питань економіки та фінансів

Категорії

Наказ ДКУ від 04.04.2007 № 81 "Про затвердження Порядку складання місячної та квартальної фінансової звітності"

4 квітня 2007
3942

ДЕРЖАВНЕ КАЗНАЧЕЙСТВО УКРАЇНИ

Наказ від 04.04.2007 № 81 

Про затвердження Порядку складання місячної та квартальної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів

На виконання Бюджетного кодексу України, Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", Положення про Державне казначейство України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2005 №1232 та з метою встановлення єдиних вимог щодо складання місячної та квартальної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Порядок складання місячної та квартальної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів (додається).

2. Поширити дію зазначеного Порядку на всіх розпорядників бюджетних коштів, визначених Законом України "Про Державний бюджет України на 2007 рік".

3. Порядок складання місячної та квартальної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів, головним розпорядникам бюджетних коштів довести до відома підпорядкованих установ, а органам Державного казначейства України та місцевим фінансовим органам - до установ, що ними обслуговуються.

4. Департаменту інформаційних технологій забезпечити органи Державного казначейства України програмними засобами для складання та консолідації звітності.

5. Установити, що центральні органи виконавчої влади, інші головні розпорядники бюджетних коштів, установи та організації, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів, місячну та квартальну фінансову звітність складають відповідно до вимог цього Порядку.

6. Департаменту методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності (Сушко Н. І.) забезпечити державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України.