Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ 01 лютого 2018, 11:43 м. Київ, вул. Грушевського, 7
01 лютого 11:43

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ
№ SH-6.9.3
«Семінар для учасників Проекту обласного та центрального рівня
(щопівроку проекту)»

 

1. Уряд України одержав позику Міжнародного банку реконструкції та розвитку № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей». Частина коштів цієї позики має бути використана для покриття витрат в рамках договору, до якого відноситься це запрошення до подання цінових пропозицій.

2. Міністерство охорони здоров’я України цим листом запрошує учасників торгів надіслати цінові пропозиції щодо надання наступних технічних послуг: Семінар для учасників Проекту обласного та центрального рівня (щопівроку проекту) (логістична підтримка): забезпечення обладнаного конференц-залу, синхронного перекладу та обладнання для нього, проживання та харчування для 80 учасників Семінару, який відбудеться 19-20 березня 2018 року.

Інформація щодо Технічного завдання та опису семінару та необхідних кількостей вказана в Додатках.

3. Пропозиції мають бути повними (включати усі позиції) відповідно до цього Запрошення. Неповні пропозиції будуть відхилені. Цінові пропозиції оцінюватимуться за всіма позиціями та договір буде присуджено фірмі, яка запропонувала найменшу оцінену вартість всіх позицій.

4. Цінова пропозиція українською мовою має надсилатися за наступною адресою:

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,

Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]

5. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Мінсоцполітики за адресою вказаною в п. 4 вище встановлюється: 15 лютого 2018 р., 17:00 за місцевим часом. Дозволяється надсилати пропозиції факсом або електронною поштою (сканована копія).