Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 02 серпня 2019, 09:15 м. Київ, вул. Грушевського, 7
02 серпня 09:15

ОГОЛОШЕННЯ

 

02 серпня 2019 року в Міністерстві охорони здоров'я України відбулося засідання комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора Державної організації "Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки "Медицина" і "Фармація" при Міністерстві охорони здоров'я України".

 

На засіданні Комісії було розкрито пакети документів, поданих претендентами для участі у конкурсному відборі на посаду директора Державної організації "Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки "Медицина" і "Фармація" при Міністерстві охорони здоров'я України" та перевірено їх відповідність зазначеним в оголошенні вимогам.

 

Розглянувши подані претендентами документи, Комісія вирішила:

 

допустити до участі в конкурсному відборі: Олійник Лесю Володимирівну, Мругу Марину Рашидівну, Рубіна Едуарда Юхимовича, Горбатко Наталію Миколаївну, Сахновську Олену Дмитрівну та Лядова Артема Сергійовича.

 

Засідання Комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсного відбору відбудеться 19 серпня 2019 року об 11.00 за адресою: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7.