Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 23 квітня 2019, 14:06 Україна, 01021, м. Київ, вул. Грушевського, 7
23 квітня 14:06

Запрошення до участі у торгах № NCB-2.8
Україна
Проект 8475-UA
“Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей”
Створення інформаційної системи бізнес-аналітики та сховища даних НСЗУ

 

  1. Це Запрошення до участі у торгах (ЗУТ) видається слідом за Загальним повідомленням про закупівлі (ЗПЗ) відносно цього проекту, опублікованим у Development Business 30 грудня 2014 року.
  2. Уряд України отримав позику від Міжнародного банку реконструкції та розвитку для реалізації проекту “Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей” та має намір використати частку надходжень за цією Позикою для виконання платежів в рамках угоди, пов’язаної з цим ЗУТ: “Створення інформаційної системи бізнес-аналітики та сховища даних НСЗУ” (NCB-2.8).
  3. Міністерство охорони здоров'я України виконує функцію установи, що впроваджує проект, та запрошує Учасників торгів, які відповідають умовам закупівлі, надавати у запечатаному вигляді пропозиції щодо закупівлі ліцензій на систему бізнес-аналітики (в т.ч. СКБД, СХД та ін.); апаратного забезпечення для системи; послуг з налаштування та розгортання системи, тощо.
  4. Торги буде проведено за процедурами Національних конкурентних торгів (НКТ), наведеними в Посібнику Світового банку “Закупівлі за позиками МБРР та кредитами МАР” в редакції від січня 2011 року зі змінами від липня 2014 року. До участі в торгах допускаються всі Учасники торгів з прийнятних країн згідно Посібника, які відповідають, зокрема, таким мінімальним вимогам:

 

(I) Фінансова спроможність

За останні 5 (п'ять) років (2014-2018) учасник торгів повинен мати середньорічний оборот не менше ніж шістсот тисяч (600 000) доларів США або еквівалент цієї суми в інших валютах за крос-курсом Національного банку України на кінець відповідного року.

 

(II) Досвід роботи та технічна спроможність

(1) Починаючи з 01 січня 2014 року учасник торгів повинен був успішно виконати щонайменше два (2) договори на:

 

a. розробку, постачання, впровадження, забезпечення гарантійного/післягарантійного обслуговування та технічного супроводу експлуатації аналогічних інформаційних систем (автоматизованих інформаційних систем, які базуються на тому же самому програмному забезпеченні, що запропоноване Учасником, та мають схожі функціональні та технічні характеристики до Системи, що має бути впроваджена)

 

b. проведення аналізу та обстеження бізнес-процесів, які підлягали автоматизації, на середніх та великих підприємствах/організаціях.

 

(2) Починаючи з 01 січня 2014 року, учасник торгів повинен успішно виконати щонайменше два (2) договори щодо постачання та налаштування аналогічного обладнання.

 

(3) Учасник торгів повинен мати кваліфікований персонал у наступному складі:

  • Менеджер проекту
  • Архітектор програмного забезпечення
  • Розробник сховища даних
  • Розробник додатків бізнес аналізу
  • Адміністратор СКБД
  • Спеціаліст з інжинірингу, інсталяції та обслуговування обладнання

 

(III) Наявність обладнання, сервісного та матеріально-технічного забезпечення

(1) Учасник повинен надати підтвердження щодо наявності на території України сервісного центру щодо запропонованого обладнання на час підписання договору;

 

(2) Учасник повинен володіти, чи мати доступ до матеріально-технічної бази, яка в повній мірі дозволить самостійно без використання інфраструктури Замовника реалізувати всі етапи виконання договору (розробка, тестування та супровід), а саме: наявність відповідних обчислювальних потужностей (сервери, комп’ютери та інші засоби автоматизації), телекомунікаційних (комутаційних) потужностей та ліцензійного програмного забезпечення.

 

(IV) Успішне виконання кваліфікаційного завдання з формування Капітаційного звіту

  • Додаткова інформація міститься у документації конкурсних торгів.

 

5. Зацікавлені Учасники торгів, які відповідають умовам торгів, можуть отримати додаткову інформацію від Міністерства охорони здоров'я України та вивчити документацію конкурсних торгів за адресою (1), яка наведена нижче, з 10:00 до 17:00.

 

6. Зацікавлені правомочні учасники торгів можуть отримати повний пакет документації конкурсних торгів в електронному вигляді українською мовою після подання письмової заявки за вказаною нижче адресою (1). Заявка має бути в вигляді листа на бланку учасника торгів із зазначенням адреси електронної пошти для отримання документації конкурсних торгів та подальшого листування.

 

7. Пропозиції конкурсних торгів повинні надаватися за адресою (1) не пізніше 15:00 за місцевим часом, 03 липня 2019 року. Усі пропозиції конкурсних торгів повинні бути забезпечені гарантійною сумою в розмірі 6 (шість) тисяч доларів США чи еквівалентною сумою у валюті пропозиції по обмінному курсу НБУ (www.bank.gov.ua) за два (2) тижні до дати надання пропозиції. Пропозиції, надані пізніше зазначеного терміну, будуть відхилені. Оголошення пропозицій буде проводитись у присутності представників Учасників торгів, які виявили бажання бути присутніми, за адресою (2) о 15:15 за місцевим часом, 03 липня 2019 року.

 

8. Звертаємо увагу потенційних Учасників торгів на (i) той факт, що від них вимагається зазначити в своїх пропозиціях, що усі програмні продукти мають чинні ліцензії, або виготовлені Учасником торгів, та (ii) що порушення цієї умови розглядається як шахрайство, яке карається, поряд з застосуванням інших заходів, потенційним занесенням до “чорного списку”, що позбавляє можливості брати участь в майбутніх закупівлях, які фінансуються за рахунок Світового банку.

 

Адреса (1):

Міністерство охорони здоров'я України

Україна, 01021, м. Київ, вул. Грушевського, 7

Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту, кімн. 24

До уваги: Проскурін Микола Олексійович, консультант із закупівель

Ел.пошта: [email protected], копія на [email protected]

 

Адреса (2):

Міністерство охорони здоров'я України

Україна, 01021, м. Київ, вул. Грушевського, 7

Зала міжнародних засідань