Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 28 листопада 2018, 15:45 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
28 листопада 15:45

Рішення засідання конкурсної комісії
з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу
«Спеціалізований (спеціальний) санаторій імені В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров’я України

 

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє, що 26 листопада 2018 року відбулось засідання конкурсної комісії (далі – Комісія) з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) санаторій імені В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров’я України, за результатами якого Комісія ухвалила наступне:

 

1. Вимоги до претендентів для участі у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) санаторій імені В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров’я України:

 

- повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина»;

 

- проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю;

 

- підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо);

 

- наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;

 

- стаж роботи за фахом - не менше 5 років.

 

Бажано:

 

- наявність спеціалізації з «Організації і управління охороною здоров’я»;

- стаж роботи на керівних посадах - не менше 5 років.

 

2. Вимоги до конкурсної пропозиції для участі у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) санаторій імені В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров’я України, визначені Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094.

 

3. Строк подання документів - з 29 листопада 2018 року до 13 грудня 2018 року.

 

4. Дату засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів для участі у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) санаторій імені В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров’я України - 18 грудня 2018 року.

 

5. Дату засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) санаторій імені В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров’я України - 22 грудня 2018 року.