Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 28 листопада 2018, 16:00 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
28 листопада 16:00

Оголошення
про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора
Національної наукової медичної бібліотеки України

 

Міністерство охорони здоров'я України оголошує  про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України на виконання частини дев’ятої статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» та постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я».

 

Найменування: Національна наукова медична бібліотека України.

 

Юридичне та фактичне місцезнаходження: 01033, м. Київ, вул. Л. Толстого, 7.

 

Основні напрями діяльності: Національна наукова медична бібліотека здійснює свою діяльність на підставі Статуту Національної наукової медичної бібліотеки.

 

Структура Національної наукової медичної бібліотеки.

 

Затверджено кошторисні призначення на 2018 рік для фінансового забезпечення діяльності Національної наукової медичної бібліотеки у сумі 22212,4 тис. грн.

 

Строк подання документів – з 29 листопада 2018 року до 13 грудня 2018 року.

 

Документи претендентів приймаються за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7, каб. 46.

 

За довідками звертатись: м. Київ, вул. Грушевського, 7, каб. 16, телефон 253-82-63, e-mail: [email protected].

 

Перелік документів, що подаються претендентом для участі у конкурсі на зайняття посади генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України.

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі на зайняття посади генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України, подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України такі документи:

 

- копію паспорта громадянина України, що засвідчується особистим підписом;

 

- письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади;

 

- резюме у довільній формі;

 

- автобіографію;

 

- копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України;

 

- копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

 

- згоду на обробку персональних даних;

 

- конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

 

- довідку МВС про відсутність судимості;

 

- медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ України;

 

- попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду;

 

- заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів;

 

- підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

 

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

 

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

Вимоги до претендента на зайняття посади генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України:

 

- повна вища освіта (спеціаліст, магістр) у галузі знань «Культура і мистецтво» за спеціальностями: «Музеєзнавство, пам’яткознавство», «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» або у галузі знань «Охорона здоров’я»;

 

- у разі наявності вищої освіти у галузі знань «Охорона здоров’я»:

 

- проходження інтернатури за однією із спеціальностей відповідного профілю;

 

- підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо);

 

- наявність сертифіката лікаря (провізора)-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з відповідної спеціальності;

 

- стаж роботи за фахом – не менше 3 років.

 

Бажані вимоги:

 

- спеціалізація з «Організації і управління охороною здоров’я» або «Організації і управління фармацією»;

 

- стаж роботи на керівних посадах в закладах охорони здоров’я не менше 3 років;

 

- стаж роботи у сфері культури не менше 3 років, досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше 3 років.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції претендента на зайняття посади генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України.

 

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку Національної наукової медичної бібліотеки України на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

 

- план реформування Національної наукової медичної бібліотеки України протягом одного року;

 

- заходи з виконання завдань Національної наукової медичної бібліотеки України і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

 

- пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку Національної наукової медичної бібліотеки України;

 

- пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності Національної наукової медичної бібліотеки України.

 

Умови оплати праці генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України із зазначенням істотних умов контракту:

 

Посадовий оклад (за тарифним розрядом) генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України – 6414 грн.

 

Умови оплати праці працівників культури передбачені наказом Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 р. № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки».

 

Дата та місце проведення конкурсу

 

Засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України відбудеться 22 грудня 2018 року за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7.

Зразки документів