Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 06 липня 2018, 18:21 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
06 липня 18:21

Рішення засідання конкурсної комісіїз проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу Державного закладу «Центральна стоматологічна поліклініка Міністерства охорони здоров’я України»

 

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє, що 05 липня 2018 року відбулось засідання конкурсної комісії (далі – Комісія) з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Центральна стоматологічна поліклініка Міністерства охорони здоров’я України», за результатами якого Комісія ухвалила наступне:

1. Вимоги до претендента на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Центральна стоматологічна поліклініка Міністерства охорони здоров’я України»:

– повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина»;

– проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю;

– підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо);

– наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;

– стаж роботи за фахом – не менше 5 років.

 

Бажано:

– спеціалізація з «Організації і управління охороною здоров’я»;

– стаж роботи на керівних посадах – не менше 5 років.

 

2. Вимоги до конкурсної пропозиції учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Центральна стоматологічна поліклініка Міністерства охорони здоров’я України» у відповідності до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094.

 

3. Визначити строк подання документів для участі у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Центральна стоматологічна поліклініка Міністерства охорони здоров’я України» з 09 липня 2018 року до 30 липня 2018 року.

 

4. Визначити дату засідання конкурсної комісії з розгляду документів претендентів для участі у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Центральна стоматологічна поліклініка Міністерства охорони здоров’я України» 06 серпня 2018 року.

 

5. Визначити дату засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Центральна стоматологічна поліклініка Міністерства охорони здоров’я України» 20 серпня 2018 року.