Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 19 червня 2018, 13:53 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
19 червня 13:53

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ
№ SH-SH-7.20.1
Логістична підтримка організації тренінгів
«Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання надавача первинної медичної допомоги»

 

 

1. Уряд України одержав позику Міжнародного банку реконструкції та розвитку № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей». Частина коштів цієї позики має бути використана для покриття витрат в рамках договору, до якого відноситься це запрошення до подання цінових пропозицій.

 

2. Міністерство охорони здоров’я України (далі Замовник) цим листом запрошує учасників торгів надіслати цінові пропозиції щодо надання технічних послуг з логістичної підтримки організації тренінгів «Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання надавача первинної медичної допомоги»: забезпечення обладнаного конференц-залу, проживання, харчування та відшкодування проїзду для 90 учасників трьох тренінгів, які відбудуться 4-6 липня (м. Київ), 11-13 липня (м. Одеса), 28-30 серпня (м. Дніпро) 2018 року.

 

Інформація щодо Технічного завдання та опису тренінгів та необхідних кількостей вказана в Додатках до цього Запрошення.

 

3. Пропозиції мають бути повними (включати усі позиції) відповідно до цього Запрошення. Неповні пропозиції будуть відхилені. Цінові пропозиції оцінюватимуться за всіма позиціями та договір буде присуджено фірмі, яка запропонувала найменшу оцінену вартість всіх позицій.

 

4. Цінова пропозиція українською мовою має надсилатися за наступною адресою:

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,

Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]

 

5. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Міністерством охорони здоров’я України за адресою вказаною в п. 4 вище встановлюється: 22 червня 2018 р., 16:00 за місцевим часом. Дозволяється надсилати пропозиції факсом або електронною поштою (сканована копія).